headerwebsite2
Winkelwagen



Zoeken

Inpaksels

 
Sorteer op:
 
DUURZAAM – UWYH – DIY - INPAKSELS
Ook zo klaar met al dat zinloze inpakpapier, dit is de oplossing “inpaksels”. Het is een Japans gebruik (furoshiki) om een cadeau in stof in te pakken. Deze stof kun je steeds opnieuw gebruiken, een soort doorgeef cadeaustofje dus. Ik heb er de naam inpaksels van gemaakt, een nieuw woord wat de lading wel dekt dacht ik zo. In het Fries past het prima bij mijn hûspronksels - ynpaksels dus!
In eerste instantie heb ik pakketjes samengesteld van 2 grote lappen, 2 middelmaat en 1 klein lapje. Je kunt de stoffen eventueel wassen en strijken. In het kader van ‘gebruik wat je hebt liggen’ heb ik een serie inpaksels gemaakt.
Elk pakketje heeft een inhoud van 5 inpaksels van verschillende afmetingen en kost € 9,95
Deze pakketjes zijn genummerd en kun je reserveren en afhalen, je kunt hier pinnen of via een tikkie betalen. Verzenden kan ook verzendkosten zijn voor koper.
OP=OP
Korte werkwijze: leg het cadeautje schuin in het midden van de stof, vouw de twee tegenover elkaar liggende punten over het cadeautje, vouw nu de andere 2 punten over het cadeautje en maak een dubbele knoop, klaar!! Op internet zijn allemaal filmpjes te vinden, zoekterm ‘furoshiki’



©2022 AtelierSLK webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop