headerwebsite2
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht
    Prijs

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.


Bestellen

Na het plaatsen van een bestelling stuurt Atelier SLK een mail om de uiteindelijke kosten inclusief de verzendkosten door te geven.

Het verschuldigde bedrag dient binnen 7 dagen op de rekening van Atelier SLK te zijn bijgeschreven. Wanneer het bedrag na 7 dagen niet is bijgeschreven vervalt de bestelling.
 

Betaling

De betaling dient vooraf plaats te vinden via een bankoverschrijving, of contant bij afhalen (te kiezen bij het bestelproces).
 

Leveren

Zodra de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verstuurd via Post NL. Voor pakketpost geldt dat met track en trace de bestelling gevolgd kan worden. Pakketten boven de 30 euro worden aangetekend verzonden, deze extra kosten komen voor rekening van Atelier SLK. De verzendkosten zijn voor de koper.


Aansprakelijkheid

Atelier SLK stelt zich niet aansprakelijk voor verkeerde was en/of strijkbehandelingen. Bijzonderheden omtrent was- en strijkvoorschriften staan bij de artikelen vermeld.

Atelier SLK stelt zich niet aansprakelijk voor het verloren gaan of het beschadigd raken van de bestelling tijdens het verzenden.

Atelier SLK zich niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel, veroorzaakt, dan wel mede veroorzaakt door de artikelen van Atelier SLK.


Niet tevreden

Mocht u niet tevreden zijn met het artikel dan heeft u het recht om het artikel binnen 7 dagen op afspraak vooraf met Atelier SLK te retourneren.

U kunt dit via email melden en daarna het artikel ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retour zenden. Bestellingen die zonder afspraken of toestemming van Atelier SLK retour worden gezonden worden niet in behandeling genomen


Klachten

Eventuele klachten kunnen via email gemeld worden via info@atelierslk.nl

Atelier SLK zal altijd proberen om eventuele klachten naar alle redelijkheid op te lossen.


Wijzigingsrecht

Atelier SLK behoudt zich het recht om tussentijds de algemene voorwaarden aan te passen.

 


©2024 AtelierSLK webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop